Intro

Vioolmethodiek Qui van Woerdekom
e
en praktische hulp voor docenten

De tweetalige DVD serie (Engels en Nederlands)  wordt door studenten gebruikt als ondersteuning van de vioolmethodiek en veel praktiserende viooldocenten beschouwen de serie als opfriscursus.

De DVD serie  biedt structuur voor het lesgeven op diverse niveaus. Ook wordt in sommige hoofdstukken een link gemaakt tussen oefeningen op een elementair niveau en de toepassing op een meer gevorderd niveau.

Qui van Woerdekom heeft als toonaangevende vioolpedagoog, verbonden aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag, gedurende vele jaren een enorme expertise opgebouwd op het gebied van de vioolmethodiek. 

Na een succesvolle presentatie tijdens een ESTA conferentie op Malta heeft de DVD serie zijn weg wereldwijd gevonden. Dit resulteerde in diverse workshops en nascholingscursussen in Nederland, Belgiƫ, Portugal, Spanje, Thailand en Australiƫ.

Het project is een product van het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en is mede mogelijk gemaakt door het YEHUDI MENUHIN studiefonds en het KERSJES-fonds.

 

 

 

 

Productie: Kon.Conservatorium den Haag                   Distributie: Qui van Woerdekom